Bedrijfsprofiel

Wij bieden u een uitgebreid plan om uw woning of bedrijfspand in topconditie te brengen en te houden:

Het spreek vanzelf, dat wij werken met professionele producten, afgestemd op de verschillende situaties. We volgen de ontwikkelen in onze branche op de voet en spelen daar op in. Dit geldt voor materiaalgebruik, maar ook voor veiligheid en gezondheid. Als het mogelijk is, maken wij gebruik van afscherming, zodat we het gehele jaar kunnen doorwerken. En we gebruiken materialen die bij de seizoenen passen. Altijd met oog voor een perfect resultaat. Aandacht voor de wensen van de klant is daarbij voor ons een voorwaarde om te komen tot een eindresultaat, dat beantwoordt aan de verwachtingen. Dit valt onder andere af te leiden uit onze werkwijze bij het uitbrengen van een prijsopgave.Om het voor de klant aantrekkelijk te maken in de winterperiode schilderwerk uit te laten voeren geven wij een winterkorting voor werk dat uitgevoerd wordt tussen november en maart. 

Bij al onze activiteiten staan vakmanschap en kwaliteit voorop, samen met een klantgerichte benadering. Ons personeel bestaat uit goed opgeleide vakmensen. De lijnen tussen de klant en de leidinggevende houden wij het liefst zo kort mogelijk, zodat u altijd weet wie u moet benaderen als u vragen heeft.  

Onze aandacht en zorg voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Ons beleid daarin reikt verder dan alleen het schilderwerk zelf. Zo zorgen wij ervoor dat uw tuin uiterst voorzichtig word betreden en al uw begroeiingen worden ontzien door onze klimmaterialen. Wij schuren binnen en buiten met zo weinig mogelijk stofoverlast. Kwetsbare ondergronden worden afgedekt, enz enz.

Wij zijn lid van de Koninklijke Fosag, de ondernemersorganisatie schilders-, onderhouds-, metaalconserverings- en glasbranche. (zie algemene voorwaarden)

Wij bieden u de volgende diensten;
- binnen- en buitenschilderwerk
- decoratief schilderwerk
- behangen
- glasverzel/renovlies
- marmer- en houtimitaties
- andere soorten wandafwerking
- alle soorten beglazing, o.a. isolerend, enkel, gefigureerd, glas in lood enz.
- houtrotreparaties en vervangen van kozijndelen, deuren en ramen
- leveren en plaatsen van glas
- meubels spuiten
- spuit- en straalwerk
- vve ondersteuning & advisering (onderhouds schilderwerk en meerjarenplanning)