Waarom?

UW WONING IN OPTIMALE CONDITIE

Wat zijn de belangrijkste motivaties om uw woning te laten schilderen?

Uw huis behoudt z’n waarde.
Natuurlijk laat u allereerst onderhoud aan uw huis uitvoeren, omdat u uw huis graag in goede conditie wilt houden. Want dan behoudt het zijn (meer)waarde. Hoe beter het verfsysteem, hoe beter uw huis beschermd is tegen allerlei weersinvloeden. Vergeet niet dat de reparatiekosten van houtrot bij achterstallig onderhoud aanzienlijk kunnen zijn.

Het lage btw-tarief van 6 % geldt nu voor woningen ouder dan 2 jaar.
Voor schilderwerk van woningen ouder dan 2 jaar wordt slechts 6 % btw in rekening gebracht. Gerekend vanaf het moment dat de woning na oplevering daadwerkelijk bewoond is.

Uw huis milieuvriendelijk onderhouden.
Verf is een chemisch product met zogenaamde ‘vluchtige stoffen’. Stoffen die ‘vervliegen’ nadat de verf is aangebracht. Na het verdampen kan de verflaag uit gaan harden en uw huis beschermen. Door verscherpte Europese wetgeving(vanaf 2010) dienen synthetische lakken echter steeds minder oplosmiddelen te bevatten. Daarmee zijn ze minder schadelijk voor mens en milieu. Maar... er is wel nóg meer vakkennis nodig om deze verven aan te brengen.

Meerjarig onderhoud bespaart u kosten.
Omdat het onderhoud aan uw huis periodiek terugkomt, bieden wij u de mogelijkheid een meerjarenplan met ons te maken. Dat is een onderhoudsafspraak waarbij alle schilder- en onderhoudswerkzaamheden regelmatig en vakkundig uitgevoerd worden door ons bedrijf. Hiermee beheerst u de onderhoudskosten. Bovendien bespaart het hebben van één aanspreekpunt voor uw onderhoud, u veel tijd en kosten.

Onderhoud kan het hele jaar.
Schilderonderhoud aan uw huis is niet gebonden aan een seizoen. Belangrijk voor duurzaam schilderwerk is, dat de relatieve vochtigheid niet te hoog(niet hoger dan 85%) en de buitentemperatuur niet te laag is(niet lager dan 5gr/Celsius). Schildersbedrijven kunnen deze omstandigheden tegenwoordig heel makkelijk beïnvloeden door afscherming, speciale verfsystemen, verwarming e.d. Om de woning buiten het “hoogseizoen” te laten schilderen is extra aantrekkelijk omdat wij winterschilderkortingen hanteren die zeer aantrekkelijk kunnen zijn!